Planera en renovering av hemmet

Att vara projektledare skulle vi säga är en egenskap, och alltså inte endast en arbetsuppgift. Den som arbetar som projektledare är oftast det på sin fritid också, det inte minst när det handlar om sitt eget hem. Till exempel när en projektledare ska renovera sitt hem så blir även det ett projekt att leda. Och det trots att projektledaren själv inte kan renovera hemmet, men samtidigt både kan och vill absolut vara med och planera.

Image

Om du bor med någon som är en projektledare är det lika bra att låta den personen leda renoveringen. Men du ska såklart kunna säga till vad du tycker och önskar. Om du är en projektledare själv så gäller det inte att vara bossig och köra över alla andra som bor i hemmet. Ni ska komma överens även fast det är du som leder planeringen för renoveringen. Att projektleda innebär inte att bestämma allting själv, utan det handlar om att leda fram ett projekt som alla inblandade är överens och tycker om.

Offerter

Att renovera ett hem kostar olika mycket beroende på vilket företag man väljer att ta hjälp ifrån, och så klart beroende på hur och vad man ska renovera. Så för att du ska hitta det alternativ som passar dig och din familj bäst både ekonomiskt och utseendemässigt gäller det att be om en offert från olika företag. Välj ut några stycken som du tycker låter lovande - till exempel Geobear.se - och be om en offert för renovering av ditt hem. Då kan du jämföra offerterna mot varandra och anlita det företag som ger bäst förslag.

Image